phamfashion -
Hjem Add Om meg Kontakt

14

                                      

 

Hei på dere, håper dere har hatt en fin dag! tidligere i dag fikk jeg en pakke fra Zara. Som dere kanskje vet så er Zara min favoritt butikk og når nesten hele butikken er i SALG så blir jeg en shopaholic. Flere innkjøp kommer senere. 

#fashion #zara #shopping #sko #shoes #newin #new #innkjøpt #veske #foto #inspirasjon #sommer #hverdag #sol #music #mote #quote

 • 13

  Var på shopping på Gjøvik i går etter jobben, der fant jeg en helt utrolig fin jumpsuit og et par nydelige sko. Denne Jumpsuiten er så behagelig tror at den er laget av polyester, myk og god til en varm sommer dag. Brukte den sammen med en svart blazer for å gjøre antrekket litt mer elegant, man kan lett pynte denne jumpsuiten opp eller ned.

                                                                  Blazer \\ Mango, Jumpsuit \\ AX Paris, Sko \\ Bianco 
  #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #jakke #makeup #sommer #sol #streetstyle #style #veske #new #newin 

 • 14


  Her er et antrekk som er inspirert av the 60's. I det siste har det vært ekstremt varmt her jeg bor. Jeg satt sammen dette feminine og flørtete antrekket, for noe som kan passe til både fest og hverdag. Satte opp håret i en donut for å få det unna veien. 

  #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #makeup #sommer #sol #hipster #streetstyle #style #flowers 

 • 0

  Sponset video~

  Hei, lesere!

  Hei hei, har dere prøvd den nye Oreo Double som kom til Norge for en liten stund siden?  Det har ihvertfall jeg, kremen i midten har alltid vært min favoritt del, og på Oreo Double så er det ekstra mye krem i midten noe som gjør at det blir ekstra godt!! 

   

  Dere som har sett Oreo reklamene på  TV vet sikkert hva"Lick Race" er. For dere som ikke vet hva det går ut på, skal jeg prøve å forklare det kort. "Lick Race" handler om at du skal svare på en ufordring ved å "Lick for it". Ifølge Oreo sin kampanje video så er oppgaven\ utfordringen ganske vanskelig og taperen må gjennomføre det. Som sagt så har Oreo Double mer krem i midten og dette vil gjør at "Lick Race-en" blir enda vanskeligere. 

  Den siste kampanje video handler om zombie attack! Hvordan skal PistolShrimps redde seg ut av denne situasjonen? De må avgjøre hvem av de to som har størst hjerne, det er nemlig det Zombiene vil ha. Eller er det det?

 • 14

  Hei hei, nå har jeg endelig tatt meg rå til å kjøpe et Triangl bikini sett. Må si at jeg er VELDIG fornøyd med den, bikinien er utrolig behagelig å ha på seg og jeg bare elsker fargen og details til denne bikinien. Det er stropper på bikini toppen, men jeg valgte å ikke bruke den. Du kan få tak i den på International.triangl.com det finnes også i andre farger.   #bikini #triangle #new #newin #foto #fashion #mote #inspirasjon #sommer #sol #beach #life #ootd #antrekk #outfit #fun #ombre #tan #fit

 • 9
 • 6

  Hei på dere, håper dere har hatt en utrolig fin dag. Jeg og broren min var på shopping og restaurant sammen i går, han hadde pynta seg og greier så vi endte opp med å ha en liten photoshoot for han, siden han ville ha nytt profil bilde til facebooken hans hahaha. Antrekket som han hadde på seg var ganske classy syntes jeg, derfor ville jeg vise dere det.

  Instagram: T.k.p

  #fashion #mote #antrekk #outfit #inspirasjon #guy #hverdag #foto #whitefashion #brother #familie #suit #quotes

  Hva syns dere om antrekket? 

 • 6
 • 12
 • 4

  Skal dere ut å reise i sommer og vil slippe å betale dyr overvekt, men samtidig få med det essensielle man vil trenge til en storbyferie? I dette skal jeg gi dere noen tips jeg har samlet opp etter mine reise erfaringer. Dette gjelder mest storbyferier, men kan bli brukt i andre sammenhenger også. 

  Okei først har vi toalett saker:  Om du ikke har en romslig toalettmappe med skillevegger, er det lurt å ha to  stykker en til makeup og en til andre diverse ting. Du skal sikkert ta med deg parfyme på ferien da er det lurt og pakke med seg påfyllbar parfymekartong, det kan du kjøpe på de fleste klesbutikker. Andre flytende saker som shampoo og balsam er det lurt å putte i små plastikk poser for du vil ikke ha det klint over klærne dine (opplevd dette før).  Her er ting som jeg ville ha tatt med i toalettmappa mi. 


  Denne B.B Cream passer perfect til sommer bruk fordi den har sol faktor, se veldig naturlig ut  og den er olje fri derfor er den egnet seg til sommeren. Siden jeg har ganske fet hud, HER kan du få tak i den   Elektronikk og andre smart saker : Når jeg er ut reise liker jeg og høre på musikk under flyturen, derfor ha jeg alltid med meg ørepropper, ta med en splitter hvis du har det slik at to kan høre samtidig. Jeg regner med at de fleste av dere bruker Spotify til å høre på musikk da er det lurt og laste med den spillelisten som du har lyst til å høre på. For man kan jo ikke bruke 3G under flyturen og det er veldig få fly som har WIFY tilgang.  Ekstra batteri til Iphone HER kan du få tak i det, pluss beskyttelser til all elektronikken HER. . 

  Bagasje og tilbehør: Skopose, skitnettøypose er lurt og ta med slik at du slipper å møkke til klærne dine ved å blande rene og skitne klær med hverandre. For sikkerhetskyld ta med varierlås \ kombinasjonslåsHvis du vil slippe å betale dyr overvekt bagasje så er det lurt og ta med seg elektronisk bagasjevekt. For deg som vil utnytte bagasje vekt helt ut er det lurt å bruke en middels stor veske eller en liten koffert som håndbagasje. 

  Jeg er så heldig at jeg ble sendt en bagasjevekt fra posytron.no. Den er veldig praktisk fordi den er lett å få med seg rundt og veier veldig nøyaktig. Den kan veie opp til 50kg og man kan velge ulike målenheter. Anbefales på det sterkeste! Den kan du få tak i HER til 99kr.

  Hvis du skal shoppe mye i ferien er det lurt og ta med så lite klær som mulig fra Norge. Det er lurt og finne fram 3 \ 4 outfits i for veien, slik at du kan se smashing ut, men samtidig shoppe de klærne som du vil. To fluer i en smekk!

  Noen essensielle plagg.

  1. En fin kjole du kan gå ut med (middag/byen)

  2. Et par pene sko (for meg blir det heals) og et par komfy sko som du kan gå lenge med. (Regner med at man går en del når man shopper eller skal se på hva byen har å tilby.)

  3. Jeans ( Passer fint til alt og er perfect om været ikke er på topp)

  4. Noen simple topper med nøytral farge som kan passe til det meste, du kan pynte den opp eller ned med tilbehør.

  5. En blazer har man alltid bruk for! Så med din favoritt.

  Her en noen antrekk som jeg ville har tatt med på en storbyferie 


                                                                                             "SPONSET INNLEGG"                                                                        

  Dette innlegget er samarbeid med posytron.no . Det er en nettside som du kan få tak i det meste du trenger til en ferie eller hverdagslige ting, de selger alt fra elektronikk til kjøkkenutstyr. 

  Kos dere masse på ferie søtinger! 

  #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #jakke #makeup #sommer #sol #hipster #streetstyle #style #whiteonwhite #veske #tips #ferie 

 • 8                 

                                                        Topp&Skjørt \\ Cubus, Veske \\ Gina Tricot, Jakke \\ Vero Moda, Sko \\ Newyorker 

  #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #jakke #makeup #sommer #sol #hipster #streetstyle #style #whiteonwhite #veske

 • 16

                                                       Skjørt \\ Forever 21, Topp \\  H&M,  Kjede \\ Cubus, Veske \\ Ebay, Sko \\ Eurospko 

  Hei på alle dere, i dag kjørte jeg litt hipster stil i antrekket mitt ved å bruke sterke farger. Siden det er sommer nå, passer det perfekt.

  Hva synes dere om antrekket?

  #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #jakke #makeup #sommer #sol #black&gold #urben #swag #hipster #streetstyle #style 

 • 0


  I går tok jeg og mamma en liten tur i Hamar by for å shoppe litt. Vi ble ganske slitene etter all handlingen så vi bestemte oss for å spise litt sushi. Som dere ser bilder ovenfor så var vi på Nagomi restaurant. Det er første gangen jeg spiser der, men må si at maten var SÅÅ GODT!! så jeg anbefaler dere som bor på Hamar eller i nærheten av Hamar å ta en tur innom Nagomi restaurant. Det er litt dyrt der, men det er definitivt vært det.

  #food #kos #mat #restaurant #chill #happy #foto #hverdag #inspirasjon #fun #makeup #hot #summer #sommer #japansk #sushi #makeup 

   

 • 10
 • 2

  I det siste har det vært utrolig varmt her i Ringsaker, så sommerkjolene har kommet frem for fullt. Her er dagens antrekk.
   #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #makeup #sommer #sol #pink #strapless

 • 2

  Som sagt i gårsdagen innlegg så fikk jeg besøk av Maria og Jørgen, det var urolig koselig. Vi dro på restaurant for å spise middag, lenge siden sist jeg har vært på restaurant så det var kooos. Her er litt bilde fra "the dinner".

   

  #food #kos #mat #venner #friend #restaurant #chill #happy #foto #hverdag #inspirasjon #fun #boy #makeup #italiensk #hot #summer #sommer 

 • 2  For en fantastisk dag jeg hadde i dag! Har fått besøk av Maria og Jørgen. Har fått mye ut av dagen selv om været var ufattelig varmt. Her er en liten outfit fra dagen. 

  Ha har dere gjort idag? 

   #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #makeup #sommer #sol #pink #strapless

 • 8

  Heihei, dagens idag har vært utrolig avslappende. Har vært på treningssenter tidligere i dag, det var en ganske chill økt med mage og ryggen i fokus. Nå sitter jeg her å kose meg med smoothie, jordbær og moreller. Håper dere har hatt en fin dag:) 

  Denne smoothien inneholder mango, ananas, grønne druer, eplejuice og litt ingefær.  Hadde lyst på smoothien så tok bare det jeg fant hjemme.

  #blog #mat #sommer #smoothie #food #jordbær #moreller #mote #fashion #magazine #costume #healthy #sunn #foto #hverdag #inspirasjon 

 • 6

  1) Jenter liker gutter som viser at de er glad i oss foran kameratene sine eller i offentlige sammenhenger. Dette vil føre til at vi vil føler oss mye tryggere hos deg, for ingenting er flaut når det gjelder å vise følelser til den du bryr deg om.

  My reaction when I see couples and PDA....ugh lol

  2) Vi jenter er veldig nysgjerrig pluss at vi snakker sammen så vi får vite ting veldig fort. Derfor er det ingen vits å prøve å lyve til oss.

  Relationships?

  3) Mange jenter kan være veldig sensitive og kan fort bli såra av det gutter sier til oss, selv om de kanskje ikke ser på det som negativt selv.

  Aw, so sweet��

  4) Vi elsker når gutter begynner og snakker med oss, ikke vær redd for "rejection" fordi de fleste jenter klarer ikke å avvise gutter. 

  Bianca Maciel on imgfave

  5) Dere gutter har sikkert opplevd at jenter kan bruke timer foran speilet eller på badet, mest sannsynlig brukes mesteparten av tiden på å dagdrømme eller leke modell foran speilet.

  teenager post | Tumblr

  6) Alle jenter liker en god parfyme, om du har en parfymen som lukter godt er det et STOR pluss. 

  This is so atractive tho����

  7) Hvis ei jente skriver en lang tekst melding til deg ikke bare svar "OK". Vi er veldig paranoide og det vil dukke opp masse tanker som "er det noe galt?" "vil han ikke snakke med meg?" "er han sur?".

  Hate that!!!

  8) Om du prøver og sjarmere ei jente bør du være smooth. Det vil si kall hun for vakker, pen eller nydelig istedenfor digg\deilig.

  I'll take what I get

  9) Dette punktet her kan være litt rart, men jenter elsker når en gutt løfter henne opp og sier du var lett etterpå. 

  b a z i n g a ♡ | via Tumblr

  10) Om du dropper dine kompiser en gang i blant for å henge med henne vil hun være takknemlig for evig tid. 

  Beautiful

  For dere som ikke har lest det første innlegget så er det direkte link HER

  #blogg #humor #quotes #inspirasjon #fakta #hverdag #tirsdag #boys #fashion #mote #adele #couples #outfit #antrekk #makeup

 • 2

                              Jakke//Cubus Kjole//Abercrombie and Fitch Sko//Forever 21
  #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #jakke #makeup #sommer #sol 

 • 8

  Jeg bare elsker og fikse nailene mine. Jeg har veldig korte nailer på grunn av alt bittingen (prøver å slutte med det), derfor liker jeg og setter på fake nailer. Her er min nails makeover:) 

  Som dere ser på pakken så kan dere få tak i disse fake nailene på Nille for bare 29.90kr. Synes at den er like bra som de på Cubus. 

  Her har jeg formet nailene, liker at de er itt spisse. (fingrene dine vil se mye slankere og lengre når man har spisse nailer)


  hva syns dere om min nails makeover ?:D

  #nails #makeover #fashion #mote #hverdag #inspirasjon #foto #lørdag #sommer 

 • 0

  For noen dager siden kom broren min hjem fra ferie i Danmark og han hadde kjøpt med seg en liten gave til meg. Dette skjer ikke så veldig ofte så ble ganske overasket da han sa "Kim, jeg har gave til deg" :=0. Ble ihvertfall satt ut da jeg så hva som gjemte seg bak gavepapiret, takk bror!!


  #krem #fashion #mote #lancome #gave #gift #bror #familie #hverdag #ferie #foto #inspirasjon

 • 14

  Hei, søtinger!

  Følte det var på tide med en liten endring i looken og jeg begynte å bli rimelig lei den forrige hårfargen min, så jeg farget håret med en rød dipdye. Hva synes dere?   #antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #chill #makeup #sommer #sol 

 • 2
 • 4

  I det siste har det vært en travel periode for meg, så det var veldig godt å få litt tid sammen med min søte mamma. Jeg skal jo flytte til hovedstaden i slutten av juli eller starten av august for å gjøre meg klar til studiestart, det vil si at jeg må flytter fra mamma og må klare meg selv :( kommer til å savne henne og den gode maten hennes VELDIG mye!! Derfor var det veldig godt å ha litt kvalitets tid med henne igår. Vi var på shopping og lunsj sammen, det ble selvfølgelig masse snakking der mamma forteller meg hva slags valg\ufordringer som jeg vil møte når man bor alene. Hun prøver¨å forbreder meg menalt med andre ord.


  Min vakre mamma, elsker deg!!  Tacobaguette fra La Baguette er bare best.

  Hvor skal dere etter sommerferie?

  #mamma #koselig #shopping #mote #fashion #new #innkjøp #mat #food #hverdag #outfit #inspirasjon #onsdag #blog #foto #sommer

 • 8

  1) Jenter liker gutter som kan være både kjæreste og bestevenn, fordi jenter har en tendens til å ha mye humørsvingninger og trenger en god lytter.

                                        

  2) Jenter blir veldig fort sjalu, uansett hva de sier. Som for eksempel hvis du har litt for god kjemi med bestevenninnen hennes.

                                         

  3) Hvis ei jente snakker/flørter med alle unntatt deg, liker hun mest sannsynlig deg. Dette er for å få oppmerksomheten din.

                                        

  4) Etter en "break up" vil ei jente som regel alltid prøve å se så bra ut som mulig på sosiale medier etc. for å vise eksen hva han har gått glipp av.

                                    

  5) For oss er dere like kompliserte som vi er for dere

                                      .

  6) Hvis du liker oss, si det til rett til oss. Vi orker ikke fyrer som går rundt grøten. (Dette gjelder kanskje for begge)

                                      

  7) Rett før ei jente legger seg tenker hun ofte på sin crush. Vi har også tendenser til dagdrømmer om crushen vår.

                                       

  8) Vi jenter elsker når gutter snakker ut om sine føleleser, gutter som gråter er bare søtt.

                                       
               
  9) Vi bare elsker når dere gutter legger merke til små ting vi gjør med utseende. 

                                      

  10) Vi liker virkelig ikke miksa signaler. Ikke vis at du er keen den ene dagen og ignorer den neste. Det er forvirrende og sårende.

                                                     

  Her er en ekstra for mine shoppe glade lesere ;) (har opplevd denne situasjonen altfor mange ganger)

                         

  likte dere dette innlegget? 

  #blogg #humor #quotes #inspirasjon #fakta #hverdag #tirsdag #boys #fashion #mote #adele #couples #outfit #antrekk #makeup

 • Kim Pham

  Velkommen til bloggen min. Navnet mitt er Kim Khuyen Ngoc Pham. I denne bloggen skal du få lese om forskjellige fashion inspirasjoner, fitness og om livet mitt. Hvis du lurer på noe mer, så er det bare å legge igjen en kommentar. Kontakt meg phamngockimkhuyen_95@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde