Pakketips (Posytron.no) sponset innlegg (phamfashion)
Hjem Add Kontakt Om meg

4

Pakketips (Posytron.no) sponset innlegg

Skal dere ut å reise i sommer og vil slippe å betale dyr overvekt, men samtidig få med det essensielle man vil trenge til en storbyferie? I dette skal jeg gi dere noen tips jeg har samlet opp etter mine reise erfaringer. Dette gjelder mest storbyferier, men kan bli brukt i andre sammenhenger også. 

Okei først har vi toalett saker:  Om du ikke har en romslig toalettmappe med skillevegger, er det lurt å ha to  stykker en til makeup og en til andre diverse ting. Du skal sikkert ta med deg parfyme på ferien da er det lurt og pakke med seg påfyllbar parfymekartong, det kan du kjøpe på de fleste klesbutikker. Andre flytende saker som shampoo og balsam er det lurt å putte i små plastikk poser for du vil ikke ha det klint over klærne dine (opplevd dette før).  Her er ting som jeg ville ha tatt med i toalettmappa mi. 


Denne B.B Cream passer perfect til sommer bruk fordi den har sol faktor, se veldig naturlig ut  og den er olje fri derfor er den egnet seg til sommeren. Siden jeg har ganske fet hud, HER kan du få tak i den Elektronikk og andre smart saker : Når jeg er ut reise liker jeg og høre på musikk under flyturen, derfor ha jeg alltid med meg ørepropper, ta med en splitter hvis du har det slik at to kan høre samtidig. Jeg regner med at de fleste av dere bruker Spotify til å høre på musikk da er det lurt og laste med den spillelisten som du har lyst til å høre på. For man kan jo ikke bruke 3G under flyturen og det er veldig få fly som har WIFY tilgang.  Ekstra batteri til Iphone HER kan du få tak i det, pluss beskyttelser til all elektronikken HER. . 

Bagasje og tilbehør: Skopose, skitnettøypose er lurt og ta med slik at du slipper å møkke til klærne dine ved å blande rene og skitne klær med hverandre. For sikkerhetskyld ta med varierlås \ kombinasjonslåsHvis du vil slippe å betale dyr overvekt bagasje så er det lurt og ta med seg elektronisk bagasjevekt. For deg som vil utnytte bagasje vekt helt ut er det lurt å bruke en middels stor veske eller en liten koffert som håndbagasje. 

Jeg er så heldig at jeg ble sendt en bagasjevekt fra posytron.no. Den er veldig praktisk fordi den er lett å få med seg rundt og veier veldig nøyaktig. Den kan veie opp til 50kg og man kan velge ulike målenheter. Anbefales på det sterkeste! Den kan du få tak i HER til 99kr.

Hvis du skal shoppe mye i ferien er det lurt og ta med så lite klær som mulig fra Norge. Det er lurt og finne fram 3 \ 4 outfits i for veien, slik at du kan se smashing ut, men samtidig shoppe de klærne som du vil. To fluer i en smekk!

Noen essensielle plagg.

1. En fin kjole du kan gå ut med (middag/byen)

2. Et par pene sko (for meg blir det heals) og et par komfy sko som du kan gå lenge med. (Regner med at man går en del når man shopper eller skal se på hva byen har å tilby.)

3. Jeans ( Passer fint til alt og er perfect om været ikke er på topp)

4. Noen simple topper med nøytral farge som kan passe til det meste, du kan pynte den opp eller ned med tilbehør.

5. En blazer har man alltid bruk for! Så med din favoritt.

Her en noen antrekk som jeg ville har tatt med på en storbyferie 


                                                                                           "SPONSET INNLEGG"                                                                        

Dette innlegget er samarbeid med posytron.no . Det er en nettside som du kan få tak i det meste du trenger til en ferie eller hverdagslige ting, de selger alt fra elektronikk til kjøkkenutstyr. 

Kos dere masse på ferie søtinger! 

#antrekk #hverdag #foto #mote #fashion #sommer #outfit #ootd #inspirasjon #ombre #sko #chill #jakke #makeup #sommer #sol #hipster #streetstyle #style #whiteonwhite #veske #tips #ferie  • 18.07.2014 kl.18:24
  Så fine bilder du har på bloggen din :)
  18.07.2014 kl.18:41
  Stine Erichsen: Takk, Stine :)
  18.07.2014 kl.23:43
  Mange gode tips! For å legge på noe, så er det lurt å bruke en stor bag som innsjekkingsbaggasje, for å unngå vekten av kofferten alene :) Så kan man reise med en liten trillekoffert som håndbaggasje, for å legge verdisaker å gjenstander som ikke skal bli ødelagt i :)
  18.07.2014 kl.23:49
  Pia Vinningland: Takk for tipset ;)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kim Pham

  Velkommen til bloggen min. Navnet mitt er Kim Khuyen Ngoc Pham. I denne bloggen skal du få lese om forskjellige fashion inspirasjoner, fitness og om livet mitt. Hvis du lurer på noe mer, så er det bare å legge igjen en kommentar. Kontakt meg phamngockimkhuyen_95@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde