"Lick for it" Sponset video (phamfashion)
Hjem Add Kontakt Om meg

0

"Lick for it" Sponset video

Sponset video~

Hei, lesere!

Hei hei, har dere prøvd den nye Oreo Double som kom til Norge for en liten stund siden?  Det har ihvertfall jeg, kremen i midten har alltid vært min favoritt del, og på Oreo Double så er det ekstra mye krem i midten noe som gjør at det blir ekstra godt!! 

 

Dere som har sett Oreo reklamene på  TV vet sikkert hva"Lick Race" er. For dere som ikke vet hva det går ut på, skal jeg prøve å forklare det kort. "Lick Race" handler om at du skal svare på en ufordring ved å "Lick for it". Ifølge Oreo sin kampanje video så er oppgaven\ utfordringen ganske vanskelig og taperen må gjennomføre det. Som sagt så har Oreo Double mer krem i midten og dette vil gjør at "Lick Race-en" blir enda vanskeligere. 

Den siste kampanje video handler om zombie attack! Hvordan skal PistolShrimps redde seg ut av denne situasjonen? De må avgjøre hvem av de to som har størst hjerne, det er nemlig det Zombiene vil ha. Eller er det det?


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Kim Pham

  Velkommen til bloggen min. Navnet mitt er Kim Khuyen Ngoc Pham. I denne bloggen skal du få lese om forskjellige fashion inspirasjoner, fitness og om livet mitt. Hvis du lurer på noe mer, så er det bare å legge igjen en kommentar. Kontakt meg phamngockimkhuyen_95@hotmail.com

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde